Welkom bij Granada !

App. in historisch centrum. WIFI.

 

Volledig uitgerust. Parketvloer. Wifi. Bus naar vliegveld op 2 min. loopafstand. Kathedraal: 10 min., Alhambra: 20 min. lopen.  Rustige buurt, veel voorzieningen (o.a. El Corte Ingles) dichtbij.

 

Het antieke gebouw en appartement zijn recent geheel gerenoveerd, gelegen in een van de mooiste delen van Granada.  Van alle gemakken voorzien: verwarming, wasmachine, keuken (keramische kookplaat), magnetron, cafetière, 40 inch flatscreen TV , muziekinstallatie en WIfi.

 

De buurt is rustig. Veel voorzieningen dichtbij: bars, restaurants, theaters, bioscopen en een prachtige wandelboulevard langs de rivier (Genil).

 

De gastheer-/vrouw ontvangt u bij aankomst en geeft u graag nadere uitleg. U kunt hem/haar ook bellen in noodgevallen.

 

Zowel het gebouw als het appartement zijn zeer rustig gelegen. Straten in de buurt zijn alleen toegankelijk voor auto’s die van/naar hun garage rijden.

 

De Barrio de La Angustias is een van de meest authentieke wijken van Granada, net naast de wijk Realejo en zeer dichtbij het moderne stadsdeel.

 

Een bushalte naar het vliegveld van Granada ligt op 200 m. lopen. Van daaruit kunt u ook met de bus naar het centrale trein-/busstation. Verder zijn alle bekende hotspots en wijken van Granada te voet te bereiken.

 

 

En om de Alpujarras bezoeken, hier onze aanbeveling:

La Oveja Verde